GroeneRaedt en Wivema bundelen de krachten

GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters uit Langbroek en Wivema Vastgoed uit Maarsbergen bundelen per 1 oktober 2024 hun krachten. De bedrijven gaan verder onder één naam: GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters. Alle medewerkers blijven op de vertrouwde wijze actief voor klanten.

“Onze vastgoedbedrijven zijn allebei gericht op het buitengebied, met een brede dienstverlening voor agrariërs, bedrijven en bewoners,” aldus Wim Veldhuizen, die precies 25 jaar geleden Wivema startte. “We hebben beide eigen specialismen, met de optelsom daarvan kunnen we klanten nog completer van dienst zijn. Bovendien ontstaat er een sterke en slagvaardige vastgoedpartij die klanten continuïteit biedt.”

Belangrijk is dat de bedrijfscultuur van beide bedrijven nauw op elkaar aansluit. Medewerkers van zowel Wivema als GroeneRaedt zijn deskundig, gedreven en hulpvaardig, met een portie nuchter boerenverstand die kenmerkend is voor het buitengebied. “We hebben kennis van zaken, zetten onze tanden in iedere vraag en willen opdrachtgevers echt verder helpen,” vertelt Piet van Dijk, die samen met Christiaan van Beusekom eigenaar is van GroeneRaedt. “We denken in praktische oplossingen.”

De krachtenbundeling van GroeneRaedt en Wivema biedt synergievoordelen, maar dat is voor beide bedrijven niet het belangrijkste. “Het gaat ons vooral om de bundeling van kennis, ervaring en expertise en een versterkte continuïteit,” zegt Christiaan van Beusekom. “Agrariërs en bewoners van het buitengebied hebben behoefte aan deskundigheid in een omgeving die steeds ingewikkelder wordt. Advies van mensen die hun taal spreken en hun uitdagingen herkennen. Door de samenvoeging van onze bedrijven bieden we klanten een nog breder dienstenpakket.”

GroeneRaedt Makelaars & Rentmeesters is vanuit Maarsbergen en Langbroek actief in een groot landelijk gebied dat de Kromme Rijn streek, Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei omvat. Tot het dienstenpakket behoren onder meer:

  • Taxatie van agrarische bedrijven, grond of woningen;
  • Begeleiding bij de aankoop van een woning, grond, agrarisch bedrijf of bedrijfspand;
  • Verkoop of verhuur van woningen, grond, agrarische bedrijven of bedrijfspanden;
  • Advisering bij en begeleiding van bedrijfsbeëindiging, -verplaatsing of functiewijziging;
  • Begeleiding bij onteigening en minnelijke verwerving;
  • Beheer van landgoederen en advisering op het gebied van Natuurschoonwet (NSW).

 

Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op! 

 

 

 

 

Meer informatie